Billige fodboldstøvler fra England

Vi har et stort forbrug af fodboldstøvler her i familien.  Begge drengene spiller nemlig rigtig meget fodbold, og slider deres fodboldstøvler i løbet af et par måneder. Vi er begyndt at købe fodboldstøvler i England, her er der nemlig rig mulighed for at købe billige fodboldstøvler.

Det hele kom sig af, at vi for nogle år siden, var på ferie i England hvor vi erfarede, at fodboldudstyr og især fodboldstøvler er væsentlig billigere end i Danmark. Det endte faktisk med, at den besparelse vi opnåede på bare to par støvler, betalte den ene flybillet.  Efter vi fik øjnene op for de billige priser i England, har vi stort set købt alle støvler i engelske webshops. Vores foretrukne butik er https://www.prodirectsoccer.com, hvor vi efterhånden har købt en del fodboldstøvler. Begge drenge er udelukkende til Adidas og butikken har et kæmpe udvalg, så der er ingen problemer med at finde de rigtige modeller.

Selvom der selvfølgelig kommer lidt mere fragt på, end hvis fodboldstøvlerne blev købt i Danmark, er der stadig en betydelig besparelse at hente. Vi har også prøvet at reklamere over et par fodboldstøvler, der gik i stykker første gang de blev brugt. Har var der absolut ingen problemer, vi returnerede blot støvlerne og fik valget mellem et par nye eller pengene tilbage. I dette tilfælde valgte vi at få pengene retur og lægge en ny ordre. Pengene for støvlerne var indsat på vores konto i løbet af ganske få dage.

Selvfølgelig kan man være heldig at finde et par billige fodboldstøvler i Danmark, fordi en bestemt model er på tilbud i en af de danske butikker f.eks. http://www.sport247.dk/kategori/fodboldstøvler. Men i de fleste tilfælde er støvlerne bare billigere i England, og så er der et enormt udvalg, hvad enten man skal bruge støvler med almindelige knopper, knopper til kunststof underlag eller lange knopper til bløde underlag. Vi fortsætter i hvert fald med at handle ind i England og som regel tager vi det øvrige fodboldudstyr med når vi alligevel bestiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *