E-Universe – Et suverænt SEO forum med plads til alle

Så er det første halve år som medlem af E-Universe gået. E-Universe er en blog om søgemaskineoptimering og mødestedet for de mennesker, der i en eller anden udstrækning arbejder med SEO. Ud over de mange spændende SEO artikler er E-Universe også et online SEO forum, hvor godtfolk mødes og udveksler SEO erfaringer og suger værdifuld viden. Jeg vil her fortælle om mine erfaringer med E-Universe og hvad det har betydet for mig i mit arbejde med søgemaskineoptimering.

SEO tips uden filter

E-Universe drives og ejes af den danske ekspert i søgemaskineoptimering Thomas Rosenstand, der blandt andet er kendt for den danske SEO bog – SEO-LEX, som jeg synes er et must, hvis du vil lære om søgemaskineoptimering.  På E-Universe skriver Thomas, uden filter, spændende indlæg om SEO, der tit underbygges med videoindlæg og grafiske forklaringer. De som har læst SEO-LEX, vil kunne bekræfte, at Thomas har den store egenskab at skrive og fortælle i en letforståelig stil, der krydret med hans jyske lune, gør det til en fornøjelse at være læser og lytter.

Fælles hjælp til søgemaskineoptimering

Nu mener jeg selv at have rimelig styr på SEO, i alt fald når det kommer til on-page optimering, men på E-Universe kan jeg altid høste endnu mere viden.  Jeg lærer stadig om nye muligheder og teknikker til SEO, ikke kun fra Thomas, men også fra mine medstuderende.  Jeg drager rigtig stor nytte af E-Universe i mit daglige arbejde med SEO og E-marketing.  Et af de emner, der optager mig specielt meget er linkbuilding, og jeg absolut ikke er den eneste, på E-Universe er der stor aktivitet netop omkring linkbuilding, med super gode tips, videoer og meget mere. Andre medlemmer har større fokus på andre SEO emner, men uanset hvilke SEO teknikker der er i fokus, hjælper vi hinanden til at skabe gode resultater med søgemaskineoptimering.

På E-Universe er der plads til alle uanset viden

Der er en stor aktivitet på bloggen og i forummet. Der er lynhurtigt masser af kommentarer, spørgsmål og svar. Der bliver afprøvet SEO teknikker, eksperimenteret og delt viden i den helt store stil. E-Universe er for alle, der arbejder med eller interesserer sig for SEO. Man kan så godt tro, at det hurtigt bliver lidt nørdet, men det er langt fra tilfældet. Der er plads til alle, uanset vidensniveau, jeg stiller de spørgsmål jeg nu en gang vil have svar på og skal ikke tænke på om spørgsmålet nu er dumt eller forkert formuleret. Der er ingen trolls, og smarte SEO ”eksperter” – vi hjælper hinanden i gensidig respekt!

Hurtige resultater med E-Universe

I skrivende stund er prisen for at års medlemskab kr. 995,- ex. moms. Konkret kan jeg sige, at jeg tjente beløbet hjem allerede efter 14 dage. Situationen er, at jeg her, et halv år efter rent faktisk har opnået store resultater i søgemaskinerne og stadig, med hjælp fra E-Universe, arbejder på at blive endnu bedre.

Et suverænt SEO forum

Min klare konklusion! – E-Universe er et suverænt SEO forum som jeg nødigt vil undvære.  Jeg anbefaler, at du køber SEO-LEX som et supplement, ikke et krav, men en god mulighed for at få noget basisviden om SEO. Den samlede pris for begge dele er pt. små 2.500,- ex. moms, i min verden en meget lille investering, i forhold til det udbytte jeg har fået.

18 tanker om “E-Universe – Et suverænt SEO forum med plads til alle”

 1. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Den er jeg selvfølgelig stolt af – og jeg er klar over, at en meget stor del af E-Uni er medlemmernes engagement. Jeg har i mine 15 år som internetsurfer endnu aldrig oplevet et så dedikeret sæt af mennesker, der så flot hjælper hinanden i en god tone og med mere empati, end det normalt ses på fora. Så derfor også her: Tusind tak til alle de herlige medlemmer!

 2. Lyder spændende. Så snart jeg får “ferie”, vil jeg tage et nærmere kig på forummet.
  Hvordan fungerer forum-delen, bare som et regulært forum?

  1. Det vil være synd og skam at sammenligne E-Uni med de regulære fora. Det er regulært så langt at der er tråde, kommentarer, debatter osv. Men her hører sammenligningen op – E-Uni har kun betalende medlemmer og en super god tone. Der er masser af kød på trådene og plads til de “dumme” spørgsmål” og så er Rosenstand og mange andre dygtige SEO folk “lige ved hånden” med rigtigt godt input.

   Du kan roligt hoppe med på vognen, som jeg skriver blev min udgift til E-Uni, hurtigt tjent hjem

   God “ferie” 🙂

 3. Hej Jesper,

  Ja det er hyggeligt, og produktivt, at være medstuderende sammen med dig og de andre . Og eftersom at SEO udvikler sig hele tiden, og specielt lige for tiden, så er det strengt nødvendigt at holde sig helt up 2 date.

  Vi ses derinde

 4. Jeg har fået anbefalet E-Uni som et “must” af en jeg kender, så jeg vil også derind på et tidspunkt.

  Er næsten færdig med at læse bogen SEO-LEX 11. Den vil jeg så også også kalde et “must”, hvis man vil lave hjemmesider eller “bare” vil skrive tekst til hjemmesider.

  Jeg fortryder kun jeg ikke købte og læste den bog for længst.

 5. Du har fuldstændigt ret – E-University er guld værd. Jeg har været med på flere SEO forums igennem de sidste år, og enten har de været halvdøde eller også har tonen været ganske forfærdelig. Jeg oplever på E-Uni at der er super god viden, god aktivitet og et nærvær og lyst til at arbejde med samme mål. Jeg har selv opnået ganske betragtelige resultater i forbindelse med SEO også selvom jeg betragtede mig selv som rimelig videndede om det inden tilmeldingen til foraet.

  Det er svært at gøre op om det etr tjent hjem igen, men faktisk er jeg slet ikke i tvivl om at de sølle 1000 kroner er tjent hjem hurtigt ved blot at læse et par af de blog indlæg som Thomas har lagt på.

  Godt gået Thomas og alle de andre studerende på E-Uni 🙂

 6. Kan også varmt anbefale e-uni, synes det er et godt sted at lære de helt nye tips og tricks med seo, og så forklare Thomas på en god måde i videoer hvordan man skal gøre for at få bedre placeringer.

  Mvh
  Morten

 7. @Jimi Lige over, herfra – det er en sand fornøjelse

  @Gita Vi glæder os til at få en ny pige i klassen 🙂 og vedkommende du kender har helt ret, det er et must

  @Christian Jeg havde det fuldstændig som dig inden jeg hoppede på – en god viden om SEO og en hel del erfaring, men jeg må sige at det er mangedoblet siden. Tak fordi du deler din store viden om Excel med os studerede, det er guld værd. Jeg har været lidt ophængt på det sidste og har kun nået at skimme dit indlæg/Excel ark igennem. Men jeg ta’r revance en af dagene.

  @Morten Helt enig, Thomas er fantastisk til at forklare tingene så alle kan være med

 8. Der er ingen tvivl – e-universe er et “must” for os der interesserer os for søgemaskineoptimering og gerne vil lære mere. Thomas deler ud af sin store erfaring med gode tips og tricks og vi studerende kan lufte vores tanker og nyde godt af hinandens erfaringer i forummet. Lidt afhængig bliver man 🙂

  Jeg har lige gentegnet mit abonnement og jeg glæder mig til at lærer nyt i 2012!

 9. Har brugt E-universe i et par måneder nu, og det har været alle pengene værd. Thomas laver ofte videoer om nogle meget spændende emner, derudover er der ofte flere guldkorn at hente blandt kommentarerne fra de andre medlemmer. Det er også fedt med et forum på siden.

  Kan kun anbefale E-universe.

 10. Jeg købt adgang igår, og jeg må indrømme jeg virkelig har været fanget i nørdet boble lige siden, hvad svært ved at sove igår fordi mine tanker gik på SEO og her til morgen hentet fruen 1 sæt hørertelefoner til mig for nu var hun træt af at hører på hr. Rosenstand!

 11. Jeg har haft adgang i et par uger nu, og jeg må, på lige fod med så mange andre, skamrose E-Universe. Jeg har ikke fået læst alle blogposts endnu, men jeg vil allerede sige, at det har i den grad været pengene værd.

  Stor anbefaling herfra!

 12. Som andre brugere har jeg også adgang til E-Universe, og har haft det i nogle uger efterhånden, simpelthen et fantastisk sted og har allerede på kort tid fundet en masse guldkorn der har hjulpet min forretning. Har langt fra fået læst alle blogposts igennem endnu, men indtil videre fuldt ud pengene værd.

  Tak til Hr. Rosenstand for at have stablet denne side på benene, og ikke mindst de mange trofaste brugere for at dele guldkorn med os “rookies”!

 13. Jeg må også hellere melde mig på banen som et positivt medlem, og endda på andet år.

  Nå det er sagt, så kunne jeg da godt tænke mig der var mere gang i debatten og jeg ville da også gerne have flere artikler med guldkorn fra Thomas og div. gæsteskribenter.

  Men i dag ligger der allerede en række meget brugbare informationer, som da er pengene værd, hvis man altså bruger det til noget.

  🙂

 14. Jeg synes man møder stor ros over alt vedr. E-uni – og det virker, for jeg har besluttet mig for at købe den 🙂

 15. Jeg har købt adgang til E-Universe.dk og jeg er fuld tilfreds med det. Jeg synes det er et glimrende tiltag og så er det bestemt pengene værd!

 16. Jeg stod over for for ganske nylig at skulle forny mit medlemskab til E-uni – og der var ikke nogen tvivl om, at det SKULLE fornys. Jeg har en håndfuld sider og en webshop, der sælger spray tan produkter. Og i takt med at jeg har implementeret de erfaringer, tips og tricks, jeg har fået, er mine placeringer blevet rigtig gode. De varmeste anbefalinger herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *