Jesper Skeem – CV

Jesper Skeem

Kontakt
Telefon: 71 10 82 00
Mail: Klik her

 

 

2017-  Fleksjobber  SEO, Webmaster – Scan Con Group A/S
Opbygning og vedligehold corporate websites og Leanpoint webplatform. SEO, online markedsføring , content writing og management. UX og test.  WordPress, Google Analytics, Google Search Console og Google Tag Manager

2005 – 2015 Web, SEO, teknisk salgskonsulent- H&N Gruppen
Opbygning af og ansvarlig for to firmahjemmesider. Content marketing og  SEO søgemaskineoptimering. Teknisk skribent og ekspertblogger. Ansvarlig for opbygning og online markedsføring af Dandomain webshop. Projekt- og løsningssalg af telefoni, IT infrastruktur og el-tekniske løsninger B2B.  Behovsafdækning, rådgivning og design af løsninger. Udarbejdelse af tilbud og løsningsforslag. Teknisk support og kundeservice. Teknisk og kommerciel konceptudvikling. Ad hoc kontor og administration. Udarbejdelse af brochurer og markedsføringsmateriale

1996 – 2005 Projektleder, IT konsulent – Telepunkt Næstved
Ansvarlig for implementeringen af netværksinstallationer og IT infrastruktur. Ansvarlig for design og projektering af løsninger, herunder fiberoptik, aktivt netværksudstyr og 230 volt installationer. Besigt af opgaver og udarbejdelse af tilbud og projektplaner. Installation, service og support. Projektledelse og opfølgning. Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger. Leverandør- og produktvurdering. Konsulent- og rådgiveropgaver. Presale, salgssupport og sparringspartner for sælgere. Løbende uddannelse af medarbejdere og undervisning af kunder i brugen af løsninger og teknologier. Webmaster, SEO og online markedsføring. Udarbejdelse af offline markedsføringsmateriale.

1990 – 1996 Salgskonsulent, produktspecialist – Coferro A/S
Grossist salg af netværksudstyr, periferiudstyr og EDB kabling til elinstallatører og rådgivere. Rådgivning og konsulentbistand. Udarbejdelse af tilbud og detailplaner. Løbende opfølgning af eksisterende kunder via kundebesøg og telefon. Sambesøg med kunder hos slutbrugere. Mødebooking og kundebesøg hos nye kunder. Kundeservice og support. Produktansvar og udvikling af løsningskoncepter, herunder uddannelse, undervisning og certificering af kunder. Leverandørkontakt og indkøb. Sparringspartner til producenter og leverandører. Deltagelse på messer og udstillinger. Udarbejdelse af katalogmateriale og dokumentation. Uddannelse af rådgivere og kolleger.

1988 – 1990 Salgsassistent – BN Elektronik
Grossist salg af elektronikkomponenter, kabler, computere og tilbehør fra B2B butik. Telefonekspedition og ordremodtagelse. Håndtering af postordre herunder pluk, pakning og forsendelse. Lagerstyring og indkøb. Fakturering og div. ad hoc kontoropgaver.

1986 – 1988 ABB Electric – Servicetekniker, elektronikmekaniker
El- og industristyringer. Industriinstallationer, Svagstrøms- og EDB installationer. Fejlfinding, drift og service på alle ABB trafiksignaler øst for Storebælt.

Uddannelse
Industrielektriker 1983 – 1986 Hardi International
Virksomhedsøkonomi, Merkonomskolen Niels Brock

Har du lyst til at høre mere ?
Ring til mig på tlf. 71 10 82 00 eller send mig en mail her >>

Tingene set fra min vinkel…..